Monday, January 18, 2010

De ce sa vrei sa lucrezi in PR?



Primul gand care imi izbeste judecata este inutil. Ma gandesc la altul...
Pentru ca-ti plac oamenii si adori discutiile matinale posomorate. Pentru ca ai mereu la ce sa-ti asortezi o curea galbena. Pentru ca iti plac evenimentele cu teme specifice. Pentru ca iti inmultesti prietenii pe facebook. Si pentru ca suna trendy!
Din afara pare o aventura. Petreceri zgomotoase, toalete pretentioase, caviar, cocktail-uri sofisticate, snobism, personaje mondene si multi pupici frantuzesti.
In interiorul unei agentii, lucrurile stau altfel. Trebuie sa-ti placa sa comunici si sa-ti dezlantui cugetarile in scris. Sa fii la curent cu tot ce presupune industria in care activezi inseamna experienta, responsabilitate, studiu, cunostinte, ore suplimentare, pasiune, talent si multa gramatica. :) Ca in orice domeniu, mai putin in contabilitate unde domneste matematica..pe calculator.
Pare jobul ideal pentru un tanar absolvent. Te inscrii intamplator la un master, aplici la un program de internship si-ti lasi spiritul inovativ sa-ti contureze cariera.
Pare simplu, asa-i?

9 comments:

Anda said...

ai uitat de goodie bags ;)

ADMIN said...

lipseste un ingredient din toata povestea : PASIUNEA

Valentin said...

Pentru ca... iti place socializarea. Asta it's a must. :)

Unknown said...

dar nu e simplu, la noi nu e nimic simplu :)...dar postu' tau e scris frumos ;)

Alexandra said...

Da, simplu, dar dupa aia iti dai seama ca la scoala, la masterul la care te-ai inscris totul e o frectie la picior de lemn, ca la orice alta insitutie de invatamant. Si apoi iti pare rau ca trebuie sa o treci pentru diploma, pentru ca oricum tot ce inveti, inveti din practica, daca-ti place.

Unknown said...

si pentru ca avem imaginatie bogata, si suntem plini de idei marete si vrem sa impresionam, sa convingem sau sa informam publicul :))))

Anonymous said...

...citind randurile tale am descoperit o noua Cris,una adevarata cu adancime interioara si cu principii...

Gabitza said...

nu, nu e simplu. spiritul inovativ este mai degraba strivit de "obiceiurile" unei companii.
o diploma a ajuns doar o cerinta necesara in CV, pe care nimeni nu o ia in considerare...
asa ca PASIUNEA este apreciata, in cantitati mici, din pacate.

Me M said...

pentru ca iubesti oamenii